fbpx

Terugkeerbeleid

1. Algemeen
groengeschenk.be is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zaden en plantpotten aan onze klanten. We streven ernaar om uw tevredenheid te garanderen bij elke aankoop die u bij ons doet. Als u echter niet volledig tevreden bent met uw aankoop, bieden we een retourbeleid aan dat voldoet aan de Belgische wetgeving. Lees deze richtlijnen zorgvuldig door voordat u een retouraanvraag indient.

2. Retourvoorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een retour, moeten de volgende voorwaarden worden voldaan:
– De retouraanvraag moet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden ingediend.
– Het product moet in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren.
– Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking met alle bijbehorende accessoires, labels en documentatie.
– Plantzaden mogen alleen worden geretourneerd als de verzegeling niet is verbroken.
– Retourzendingen moeten vergezeld gaan van een kopie van het aankoopbewijs of de factuur.

3. Producten die niet geretourneerd kunnen worden
Sommige producten vallen buiten ons retourbeleid en kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn of niet voldoen aan de wettelijke vereisten. Dit omvat onder andere:
– Producten waarvan de verzegeling is verbroken (bijv. geopende zaadverpakkingen).
– Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggenomen (bijv. planten die zijn geplant).
– Producten die specifiek op maat zijn gemaakt of aangepast voor de klant.

4. Retourproces
Om een retouraanvraag in te dienen, volgt u deze stappen:
– Neem contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 0468195593 of stuur een e-mail naar terugsturen@groengeschenk.be om uw retouraanvraag te initiëren.
– Geef de volgende informatie op: uw naam, ordernummer, het product dat u wilt retourneren en de reden voor de retourzending.
– Onze klantenservice zal uw aanvraag beoordelen en u voorzien van verdere instructies met betrekking tot het retourneren van het product.
– Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot verwerking van de retourzending.

5. Terugbetaling
– Als de retourzending voldoet aan onze voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de oorspronkelijke bestelling. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen met de klant.
– Houd er rekening mee dat de verwerking van retourbetalingen enkele werkdagen kan duren.

6. Klantenservice
Voor eventuele vragen of hulp met betrekking tot retourzendingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 0468195593 of per e-mail op terugsturen@groengeschenk.be. We staan klaar om u te assisteren.

Dit retourbeleid is in overeenstemming met de Belgische wetgeving en is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Zorg ervoor dat u altijd de meest recente versie van ons retourbeleid raadpleegt voordat u een retouraanvraag indient.

Scroll naar boven